PEANUT BUTTER PROTEIN CHEESECAKE
Publikováno:
INGREDIENCE:
Korpus:
- 200 g mletých mandlí
- 2 polévkové lžíce arašídového másla
- 3 polévkové lžíce mandlového mléka
Náplň:
- 150 g arašídového másla
- 150 g bílého řeckého jogurtu
- 150 g cottage sýru
- 1 celé vajíčko, 1 bílek – 2 polévkové lžíce kokosové mouky
- 1 odměrka vanilkového proteinu
- 3 čtverečky hořké čokolády
POSTUP
Všechny ingredience na základ dáme do mísy a důkladně promícháme. Dortovou formu o průměru 21 cm vysteleme pečícím papírem a směs do ní rovnoměrně rozprostřeme.
Do mixéru dáme všechny ingredience na náplň a mixujeme do požadované konzistence. Poté náplň rovnoměrně rozetřeme na základ a dáme péct do trouby 30 minut na 180°.
Poté dort vyndáme a necháme chvíli vychladnout. V hrnci si rozpustíme čokoládu a jemně dort dozdobíme. Dáme na 4 hodiny do lednice (nejlépe přes noc) a můžeme podávat.
Za recept děkujeme Tereze Šlancarové