Nepečený Oreo cheesecake
20 min
8 porcí
- • 60 g kokosového oleje
- • 200 g špaldových sušenek
- • 3 pl kešu másla
- • 200 g kešu ořechů
- • 70 ml javorového sirupu
- • 2 pl citrónové šťávy
- • 1/2 čl mleté vanilky
- • Tuhá část kokosového mléka v plechovce
- • 1 pl kukuřičného škrobu
- • 6-8 ks oreo sušenek
- • Lyofilizované ostružiny
- • Sušená moruša
POSTUP
1. Kešu ořechy namočíme alespoň na čtyři hodiny do vody.
2. Sušenky na základ podrtíme a smícháme s rozpuštěným máslem nebo kokosovým olejem. Namačkáme na spodek menší dortové formy a dáme do chladničky.
3. Vodu z kešu ořechů vylijeme a kešu dáme do mixéru. Přidáme tuhou část kokosového mléka, kešu máslo, sirup, škrob, citrónovou šťávu, vanilku a vymixujeme na hladký krém.
4. Ten vylijeme na základ. Do krému poklademe oreo sušenky a jemně zatlačíme. Hezky uhladíme a dáme na noc do chladničky.
5. Druhý den ozdobíme a můžeme podávat.
Recept by blogerka Annamária IG : annamaria_bilasova👩🏼🍳
Pro přidání recenze se musíte přihlásit do svého účtu. Pokud účet nemáte, můžete se registrovat.