Nepečený Oreo cheesecake
Hodnocení (0)
Doba přípravy
20 min
20 min
Počet porcí
8 porcí
8 porcí

Galerie
Základ
-
•
60 g kokosového oleje
-
•
200 g špaldových sušenek
Náplň
-
•
3 pl kešu másla
-
•
200 g kešu ořechů
-
•
70 ml javorového sirupu
-
•
2 pl citrónové šťávy
-
•
1/2 čl mleté vanilky
-
•
Tuhá část kokosového mléka v plechovce
-
•
1 pl kukuřičného škrobu
-
•
6-8 ks oreo sušenek
Na vrch
-
•
Lyofilizované ostružiny
-
•
Sušená moruša
POSTUP
1. Kešu ořechy namočíme alespoň na čtyři hodiny do vody.
2. Sušenky na základ podrtíme a smícháme s rozpuštěným máslem nebo kokosovým olejem. Namačkáme na spodek menší dortové formy a dáme do chladničky.
3. Vodu z kešu ořechů vylijeme a kešu dáme do mixéru. Přidáme tuhou část kokosového mléka, kešu máslo, sirup, škrob, citrónovou šťávu, vanilku a vymixujeme na hladký krém.
4. Ten vylijeme na základ. Do krému poklademe oreo sušenky a jemně zatlačíme. Hezky uhladíme a dáme na noc do chladničky.
5. Druhý den ozdobíme a můžeme podávat.
Recept by blogerka Annamária IG : annamaria_bilasova👩🏼🍳
Pro přidání recenze se musíte přihlásit do svého účtu. Pokud účet nemáte, můžete se registrovat.
Nejnovější recepty




Nejoblibenější recepty