BROWNIES Z ČERNÝCH FAZOLÍ
Publikováno:
✍ NA KORPUS POTŘEBUJEME :
- ✅ 100 g černých fazolí
- ✅ 1 ks banánu
- ✅ trochu vody
- ✅ 200 g kakaové hmoty
- ✅ himalájská sůl
- ✅ 2 ks domácích vajec
- ✅ 50 g kokosového oleje
- ✅ 2 lžičky skořice
- ✅ 2 lžičky kakaa
✍ NA KRÉM POTŘEBUJEME :
- ✅ 100g rozmixovanách fazolí
- ✅ 1 ks banánu
- ✅ 4 plné lžíce arašíd krém DELUXE
Černé fazole si necháme přes noc namočené ve vodě. Na druhý den je uvaříme ( přibližně jeden a půl hodiny ). Po uvaření fazole vložíme do smoothie makeru a přidáme 1 dc vody a jeden celý banán. Směs dobře rozmixujeme do hladké kaše. V tento moment si odebereme 100g fazolového těsta smícháme s celým banánem a přidáme 3 lžíce arašídového DELUXE krému . Směs dobře promícháme, tak aby se arašídové máslo dostalo do celého krému a bánán byl dokonale rozmačkaný.
Druhou půlku fazolového těsta necháme zatím v misce. Do vedlejší misky si rozbijeme vajíčka a přidáme špetku soli. Ručním mixérem vyšleháme do pěny. Ve vodní lázni si rozpustíme 200 g kakaové hmoty a 50 g kokosového másla. Do čokolády přisypeme skořici a kakao. Všechno dobře promícháme. Teď přichází moment, kdy čisté fazolové těsto smícháme s čokoládou, tak aby hmota byla vývážená – aby celá fazolová hmota obsahovala čokoládu. Takto připravené čokoladovo-fazolové těstíčko ručně smícháme s vyšlehaným vajíčkem, aby se vše spojilo. Troubu rozehřejeme na 170° a na plech pomalu vylijeme čokoládové těsto. Navrch lžičkou přidáme náš fazolovo arašídový krém a pečeme na 170° přesně 20 minut. Po vychlazení můžeme dozdobit oříšky.
Přejeme příjemné ochutnávání