Fazolový zákusek s krémem z avokáda a ořechy
- • 40 g Protein Cashew Coconut krém
- • 25 g arašídovo kokosový krém
- • 50 ml vody
- • 3 x vejce
- • konzerva bílých fazolí
- • 1 čl jedlé sody
- • 4 pl kokosový cukr
- • 4 pl holandské kakao
- • 1 x jemný odtučněný tvaroh
- • 1x cream cheese light
- • 1 ks avokádo
Fazole vyndáme z konzervy a propláchneme od nálevu. Přidáme žloutky, vodu a rozmixujeme ponorným mixérem. Přimícháme ostatní suroviny. Z bílků vyšleháme tuhý sníh a přimícháme do směsi. Ještě jednou důkladně promícháme všechny suroviny. 🥣
Směs natřeme na větší plech (přibližně 37 × 26 cm) vložený pečícím papírem a vložíme do předem vyhřáté trouby na 185° C. Pečeme přibližně 20 minut. 🔥
Krém si vytvoříme smícháním všech surovin dohromady a necháme zhruba 15 min. v ledničce odležet ⛄️
Po upečení stáhneme korpus z pečícího papíru a přeřízneme napůl 🔪 Natřeme vymíchaným krémem prostředek i vrchní část dezertu. 🍰
Celý dezert polijeme ořechovým krémem Protein Cashew Coconut. Koncem lžíce políváme růžne do kříže čáry a nakonec posypame pečenými ořechy (nejlépe malými kousky) 🌰 a necháme v lednici ztuhnout.
Přeji dobrou chuť 👌
Recept by blogerka Romana z IG : @rommiemax👩🏼🍳
Pro přidání recenze se musíte přihlásit do svého účtu. Pokud účet nemáte, můžete se registrovat.