RAFFAELO KOKOSOVÝ KOLÁČ
45 min
6
- • 25 g kokosové mouky
- • kokosový cukr
- • himalájská sůl
- • 3 domácí vajíčka
- • 120 ml mléka
- • 50 g tvarohu
- • 1 pl prášku do pečiva
- • 250 g cizrny z konzervy
- • 25 g vanilkového proteinu
- • 50 g Coconut Twisteru
- • 50 g bílé čokolády
- • 100 g kokosového krému
- • 500 ml mléka
- • 250 g polotučného tvarohu
- • 50 g vanilkového pudingu
- • 25 g vanilkového proteinu
POSTUP :
Bílky oddělíme od žloutků. Z bílků a špetky soli vyšleháme tuhý sníh. V druhé misce vyšleháme žloutky s kokosovým cukrem do pěny, přidáme rozmixovanou cizrnu, tvaroh a mléko. Nakonec přidáme směs mouky, proteinu a prášku do pečiva. Do směsi zlehka vmícháme sníh z bílku. Středně husté těsto nalijeme do formy 35×30 na pečící papír a pečeme na 180 stupňů asi 25–30 minut. Mezitím si uděláme puding – v trošce mléka rozmixujeme pudingový prášek a protein, a až potom vlejeme do vařícího mléka (aby se nám nevytvořily hrudky). Povaříme do zhoustnutí a přidáme kokosový krém nebo kokosové chipsy (ty jsme si předtím rozmixovali v mixéru najemno) a taky čokoládu a COCONUT twister. Do skoro vychlazeného pudingu přimícháme tvaroh a ještě dosladíme dle chuti. Koláč rozdělíme na polovinu (po šířce – výsledný koláč má velikost polovičního plechu). Polovinu náplně natřeme na spodní korpus, položíme na něj druhou část těsta a zbytek rozetřeme nahoru. Koláč necháme odpočívat v lednici alespoň 3 hodiny. Na ozdobu použijeme strouhaný kokos a ovoce. Dobrou chuť!
Recept by blogerka Ivča IG: ivaness_f
Pro přidání recenze se musíte přihlásit do svého účtu. Pokud účet nemáte, můžete se registrovat.