VEGAN BEZLEPKOVÉ PALAČINKY
30 min
4-5 ks
- • 25 g Mandlové mouky
- • 2 čl Kokosový olej
- • 10 g kukuřičného škrobu
- • 300 ml sójového mléka
- • 50 ml vody
- • 100 g bezlepkové mouky
- • ½ čl vanilky
- • Kešu crunchy krém
- • Mandlový jogurt
- • Jahody
V misce smícháme všechny suché ingredience. Postupně přidáváme tekuté (sójové mléko a vodu) a mícháme, abychom neměli hrudky.
Pokud se nám těsto zdá příliš husté, přidáme více tekutiny, pokud se zdá příliš řídké, přidáme více mouky. Těsto však po čase trochu zhoustne.
Na pánvi rozpálíme kokosový olej a palačinky opékáme 2-3 minuty z každé strany. Z tohoto množství nám vyjde cca 4-5 palačinek. Palačinky naplníme kešu crunchy krémem, mandlovým jogurtem a ozdobíme jahodami a semínky.
Přejeme dobrou chuť
Recept by blogerka Annamária IG : annamaria_bilasova👩🏼🍳
Pro přidání recenze se musíte přihlásit do svého účtu. Pokud účet nemáte, můžete se registrovat.