RAW KOKOSOVÁ ROLÁDA
30 min
15 ks
- • 50 g ovesné mouky
- • 3 pl perníček twister
- • 50 g kešu krému
- • 10 g lněná semínka
- • 80 g datlí
- • ½ čl vanilky
- • 50 g strouhaného kokosu
- • 50 g kešu krému
- • 30 g javorového sirupu
- • 75 g strouhaného kokosu
Začneme tím, že rozmixujeme lněné semínka a zalijeme 3 PL teplé vody a necháme odstát. 💧
Ovesnou mouku a datle rozmixujeme na tuhé těsto. Přidáme kokosový a kešu krém, přidáme ovesnodatlovou směs a znovu promixujeme. ✨
Zalijeme lněnou směsí a těsto dobře vypracujeme rukama. Dáme ho na 20 minut do ledničky a mezitím si připravíme náplň. 🙌🏻
Na náplň si promixujeme kešu krém, sypaný kokos a sladidlo v tuhý hladký krém. 🥥
Těsto vyjmeme z chladničky a poté ho pomoci potravinářské fólie vyválíme do tvaru obdélníku 🍰
Naneseme náplň, srolujeme a dáme na hodinu ztuhnout do lednice ❄️
Poté můžeme krájet 🔪
Dobrou chuť 👌
Recept by blogerka Annamária IG : annamaria_bilasova👩🏼🍳
Pro přidání recenze se musíte přihlásit do svého účtu. Pokud účet nemáte, můžete se registrovat.