VEGAN SNICKERS BARS
30 min
6 porcí
- • 2 pl kokosového oleje
- • 1/2 hrnku datlí
- • 1/2 hrnku lískových ořechů
- • 20 g kakaa
- • 1/2 hrnku arašídů
- • 2 pl arašídového másla
- • 1 a 1/2 hrnku kešu
- • 3 pl javorového sirupu
- • 8-10 pl rostlinného mléka
- • 1 pl arašídového másla
- • 1 hrnk datlí
- • 1/2 čl himalájské soli
- • 1/4 hrnku vody
- • Špetka mleté vanilky
Všechny ingredience na základ dáme do mixéru a rozmixujeme. Těsto by mělo být mírně lepivé.
Následně ho umístíme na zpod formy a zarovnáme. Dáme do mrazničky. Dále dáme do mixéru namočené kešu alespoň 4 hodiny ve vodě)
ořechy se zbývajícími surovinami na kešu krém. Mixujeme, dokud nevznikne hladký krém.
Nalijeme ho na čokoládový základ a vložíme zpět do mrazničky. Na karamel opět smícháme všechny potřebné ingredience a vymixujeme na konzistenci datlové pasty. Natřeme na kešu vrstvu a necháme v mrazničce alespoň 2 hodiny.
Nakonec už jen rozpustíme čokoládu, polijeme ní karamelovou vrstvu a na vrch posypeme kousky arašídů.
Dobrou chuť 👌
Recept by blogerka Annamária IG : annamaria_bilasova👩🏼🍳
Pro přidání recenze se musíte přihlásit do svého účtu. Pokud účet nemáte, můžete se registrovat.