Pistáciové müsli Tyčinky
Hodnocení (0)
Doba přípravy
30 min
30 min
Počet porcí
16 ks
16 ks
Galerie
suroviny :
- • 3 pl pistácií
- • 1 pl chia semínek
- • 1 pl kokosového oleje
- • 2 pl piastáciového krému
- • 130 g gluten free vloček
- • 1 banán
- • ½ cl pomerančové kůry
- • 100 g sušených švestek
postup:
Banán rozmačkáme vydličkou a smícháme s roztopeným kokosovým olejem a pistáciovým krémem. Do směsi pomalu přidáváme pistáci, nakrájené sušené švestky, chia semínka, vločky a pomerančovou kůru. Všechno dobře promícháme aby se hmota spojila
Na plech díme pešící papír a rovnoměrně rozprostřeme těsto do jednoho obelníka. Výška těsta by měla být všude stejná. Pečeme na 170 stupňů asi 20 minut.
Po upečení necháme vychladnout a nakrájíme na úzké tyčinky. Dobrou chuť.
Recept by Lucia Randová – IG: lucia_randova
Pro přidání recenze se musíte přihlásit do svého účtu. Pokud účet nemáte, můžete se registrovat.