VLÁČNÝ BANANA BREAD S KOUSKY ČOKOLÁDY
60 min
10
- • 50 g rýžové mouky
- • 70 g špaldové mouky
- • 30 g kakaové hmoty
- • 1 ks vejce
- • 200 ml mléka
- • 30 g čokoládového proteinu
- • 3 zralé banány
- • 1/2 prášku do pečiva
Začneme tím, že si rozmačkáme vidličkou dva banány na kaši, k nim přídáme vejce, mléko a pořádně promícháme, aby se suroviny spojily. Poté postupně přisypáváme suché ingredinece tzn. špaldovou mouku, rýžovou mouku, odměrku čokoládového proteinu, holandské kakao a půlku prášku do pečiva. 🍰
Všechny ingredince znovu promícháme a vznikne nám lepivé těsto. Nalámeme kousky čokolády na menší kus a přidáme do těsta které následně přelijeme do nádoby na pečení. Rozpůlíme jeden velký banán a položíme nahoru na těsto. 🍌
Pečeme asi na 150° C cca 45 minut. Dezert by měl po upečení zůstat uvnitř vláčný. Dobrou chuť. 👌
TIP : Doporučujeme před pečením zalít vrchní banán Caramelovým Twistrem – dodá celému receptu šmrnc. 😉
Recept by blogerka Adéla Doležalová IG : foodbyadele1 👩🏼🍳
Pro přidání recenze se musíte přihlásit do svého účtu. Pokud účet nemáte, můžete se registrovat.