RAW SALTY CARAMEL BAR
30 min
4
- • 3 pl arašídového másla
- • 3 pl kešu krému
- • 1 a 1/2 hrnku datlí
- • 2 hrnky kešu ořechů
- • špetka himalájské soli
- • trochu vody
- • 1 balení fíků
POSTUP :
Abychom připravili naše Raw Salty Caramel Bars nemůžeme zapomenout některé z ingrediencí jako jsou dalte, fíky a kešu ořechy namočit přes noc do vody, nejen aby změkly, ale zároveň se aktivovaly. Připravíme si uzavíratelnou nádobu na potraviny, kterou vysteleme pečícím papírem.
Do smoothie makeru vlažíme datle spolu s fíky, 3 PL vody, 3 PL arašídového másla, špetkou himalájské soli a rozmixujeme na krém. Celý krém rozetřeme do nádoby. Smoothie maker umyjeme a opět do něj vložíme namočené kešu ořechy, 3 PL vody a 3 PL kešu krému.
Vzniklý krém navrstvíme na krém v nádobě. Takto připravený dezet přikryjeme víčkem a vložíme minimálně na 2 hodiny do mrazáku. Po ztuhnutí rozkrájíme na kostičky a dozdobíme. Dobrou chuť!
Recept by Lucie Randové IG: forkassion
Pro přidání recenze se musíte přihlásit do svého účtu. Pokud účet nemáte, můžete se registrovat.